Cégünk története röviden

Cégünk, a Profit & Cash Management Kft. 2015-ben kezdte meg tevékenységét azzal a hittel és elszántsággal, hogy a könyvelő szakma addigi rideg, kizárólag számokkal teli világát egy ügyfélközpontú, közvetlen, a klasszikus könyvelési feladatokon túlmutató komplex pénzügyi, adózási, ügyviteli szolgáltatásra váltsa fel. 

Kezdetektől fogva számos speciális tevékenységi körrel rendelkező partnerünk számviteli, pénzügyi, ügyviteli feladatait láttuk el, mely által szakmai tudásunk körét szélesítve, a jogszabályok legapróbb részleteit is a gyakorlatban elsajátítva, később rutinosan alkalmazva alakítottuk ki minőségi - tanácsadást és tudatos tervezést is ötvöző - szolgáltatásainkat. 

Az elmúlt évek során megszerzett rengeteg tapasztalat cégünknek egyedi, hatékonyan működő munkamódszereket, rendkívüli tudásbázist eredményezett, amelyre partnereink biztonsággal támaszkodhatnak. 

Kiemelkedő figyelmet fordítunk szakmai tudásunk folyamatos szinten tartására, aktualizálására, az új területek alapos megismerésére, melyet a külső és belső továbbképzéseken való részvétel, a szakmai folyóiratok, hírlevelek rendszeres tanulmányozása, szakértőkkel folytatott számos konzultáció garantál. 

Szakmai eredményeink elérését a pénzügyi, számviteli területen kiemelkedő képességű, képzett könyvelő és bérszámfejtő munkatársakon kívül adminisztrációs és számítástechnikai szakember, valamint belső ellenőr is segítik. 

Cégünk felépítése, munkatársaink optimális száma és összetétele a rugalmas ügykezelésünk, de egyúttal stabil munkafolyamataink alapja is, ezáltal minden új feladathoz, helyzethez könnyen, gyorsan, szakszerűen alkalmazkodunk, legyen az klasszikus könyvelési, vagy speciális lekérdezésekkel, cégre szabott kimutatásokkal kiegészített tevékenység: Jelenleg közel 120 vállalkozás pénzügyi és számviteli, jogi és tanácsadási feladatait, s majd 300 alkalmazott bér-, munkaügyi és személyügyi feladatait látjuk el.

Hisszük, hogy a kifogástalan szakmai felkészültség, a partner igények figyelmes, tudatos kezelése, a barátságos, kulturált légkör a kulcsa sikereinknek.