Egyedi díjas szolgáltatásaink

Cégalapítási tanácsadás:

A szolgáltatás díja 20.000,- + áfa/alkalom. Amennyiben a számviteli szolgáltatásban minket választ partnernek, a tanácsadás díját az első havi könyvelési díjból jóváírjuk.

Kihelyezett könyvelő:

Irodánk törekszik arra, hogy helyben, cégünk székhelyén végezze szolgáltatási tevékenységét. Amennyiben partnereink részéről kihelyezett könyvelő igénye merül fel, úgy az ellátandó munka mennyiségének függvényében (napi/heti óraszám) meghatározásával állapítjuk meg a díjat.

Cafeteria:

Cafeteria rendszer működtetése, fenntartása, nyilvántartása egyedi megállapodás alapján. A szolgáltatás díját a rendszerben résztvevő fők alapján kalkuláljuk. Elszámolása havonta, utólag történik.

Dolgozók egyéni ügyeinek eljárási díjai (partnereink alkalmazottai részére)

Külön megállapodás keretében esetenként 6.000,- Ft + áfa a megbízási díj.
A hatósági eljárási illetéket az ár nem tartalmazza.

Magánszemélyeknek nyújtott szolgáltatások díjai:

A szolgáltatás díját a megbízás elvégzése után egy összegben állapítjuk meg, figyelembe véve az esetleges hatósági eljárási illetékek összegét is.
- Hatósági eljárási díj esetenként: bruttó 10.000,- Ft. A hatósági eljárási illetéket az ár nem tartalmazza.
- Adóbevallás elkészítése: bruttó 7.500,- Ft.

Könyvvizsgálat:

Cégünk kizárólag könyvelő iroda, de több kiváló minősítésű könyvvizsgálóval állunk kapcsolatban. Amennyiben megbízónk könyvvizsgálati szolgáltatásra kötelezett, úgy ajánljuk könyvvizsgáló partnerünket, aki az éves könyvvizsgálati díjat a könyvelési tételek számának ismeretében állapítja meg 1 évre, amelyet két részletben kell megfizetni a könyvvizsgáló részére.

Székhely szolgáltatás díjai

A székhelyszolgáltatás díja az igénybevételi szerződésben külön kerül megállapításra. A díj lehet havi átalánydíj, negyedéves átalány, óradíj. A díj kialakításának módja a szerződésben kért szolgáltatások függvénye.